Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ομολογία Τσίπρα: Θα κυβερνήσω και μετά το μνημόνιο για να κάνω το κέφι μου!!!


Είπε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Τσίπρας ότι θα ήταν ανόητος αν έκανε τώρα εκλογές και δεν ζούσε την περίοδο να κυβερνά τη χώρα χωρίς την εποπτεία του μνημονίου.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
"Τρία χρόνια τώρα παλεύω και παλεύουμε για να βγει η χώρα από τα μνημόνια. Και με το που θα βγει η χώρα απ'τα μνημόνια θα έχουμε μπροστά μας ως κυβέρνηση άλλο ένα χρόνο -με βάση τη
συνταγματική μας θητεία- για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ένα έργο - σ'αυτά τα πλαίσια βεβαίως που έχουμε τα δημοσιονομικά- αλλά ένα έργο το οποίο δεν θα είναι στα πλαίσια των συμφωνιών μας με τους εταίρους και της στενής πειθαρχίας και επιτροπείας αλλά θα 'ναι οι δικές μας αποφάσεις, το δικό μας έργο. Θα έπρεπε να ήμουν ανόητος για να μην επιθυμώ να το ζήσω κι αυτό, να είμαι ένας πρωθυπουργός μιας χώρας που θα αποφασίζει μόνη της κι όχι κάτω από την αυστηρή επιτροπεία».
Κατ’ αρχάς να επισημάνουμε ότι ήταν εύστοχη η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής η οποία υπογραμμίζει ότι δεν είναι ανοησία να ξέρεις πότε να αποχωρήσεις…
Ωστόσο, θέλοντας, σε δεύτερη φάση, να ερμηνεύσουμε και λίγο ψυχολογικά τη δήλωση του κ. Τσίπρα, σημειώνουμε:
Τι μας είπε ο κ. Τσίπρας;
Ότι επιθυμία του είναι να κυβερνήσει χωρίς μνημόνιο.
Δηλαδή εμείς όλοι οι πολίτες, αλλά και πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες και παρατηρητές, που ζητούμε να γίνουν εκλογές όσο το δυνατόν συντομότερα για να περισωθεί ό,τι είναι δυνατόν να περισωθεί από την οικονομία της χώρας, δεν σεβόμαστε την επιθυμία του κ. Τσίπρα.
Αποκαλύπτει ο κ. Τσίπρας,  επίσης, ότι στην εξουσία θέλει να παραμείνει όχι γιατί ο ίδιος έχει ένα πρόγραμμα ανάπτυξης που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, αλλά γιατί βρε παιδί μου κι αυτός θέλει να κάνει το κέφι του!!!
Δηλαδή, ό,τι τραβήξουμε, ό,τι υποστούμε από τον Αύγουστο και μετά, θα το υποστούμε για να κάνει το κέφι του ο Αλέξης.
Τρία χρόνια τώρα, οι Έλληνες πληρώσαμε το πιο ακριβό φροντιστήριο για να μάθει (να μάθαινε και κάτι…) ο Αλέξης Τσίπρας να κυβερνά.
Τώρα, θα πληρώσουμε για να κάνει και το κέφι του… Να εκπληρώσει την επιθυμία του ως άνθρωπος…
Για να ξέρουμε τι πληρώνουμε και για ποιόν λόγο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.