Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Άννα Καραμανλή: Οι απειλές Βασιλειάδη για Grexit δεν λύνουν το πρόβλημα- Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο!

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β' Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι αιωρούμενες απειλές του κ. Βασιλειάδη για Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι συνεχείς εξαγγελίες της Κυβέρνησης με μέτρα που θα
ισχύσουν από του...χρόνου δεν λύνουν το πρόβλημα. Στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν από την ανάγκη να τηρηθεί πιστά η νομιμότητα σήμερα και να τιμωρηθούν όσοι την παραβιάζουν. Καλούμε την Κυβέρνηση να δείξει την απαιτούμενη βούληση για την άμεση και απαρέγκλιτη εφαρμογή του νόμου».
 
Πλήρης δήλωση

«Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης έθεσε ως προϋπόθεση  για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου την αυστηροποίηση των πειθαρχικών κανόνων.

Προκύπτει εύλογα το ερώτημα: εφόσον κρίνει το υφιστάμενο πλαίσιο ανεπαρκές γιατί δεν έχει ζητήσει την αλλαγή του τόσον καιρό;

Προφανώς γιατί παρακολουθούσε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα χωρίς βία και έκτροπα!

Η ισχύουσα νομοθεσία θα τηρηθεί; 

Γιατί ο νόμος που ψήφισε η δική του Κυβέρνηση δίνει στον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού τη δυνατότητα να επιβάλει  πρόστιμα και κυρώσεις.

Προτίθεται να τον εφαρμόσει ή χρειάζεται και αυτός αλλαγές;

Οι αιωρούμενες απειλές για Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι συνεχείς εξαγγελίες της Κυβέρνησης με μέτρα που θα ισχύσουν από του...χρόνου δεν λύνουν το πρόβλημα. Στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν από την ανάγκη να τηρηθεί πιστά η νομιμότητα σήμερα και να τιμωρηθούν όσοι την παραβιάζουν.

Καλούμε την Κυβέρνηση να δείξει την απαιτούμενη βούληση για την άμεση και απαρέγκλιτη εφαρμογή του νόμου. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει ότι η διακοπή του Πρωταθλήματος ήταν "στάχτη στα μάτια" για να κουκουλώσει τις δικές της ευθύνες και να προστατεύσει τους εκλεκτούς της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.