Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

"Όμηρος" του Καμμένου ο Αλ. Τσίπρας- Τα σενάρια για "διαζύγιο" και ο καβγάς

Φουντώνουν τα σενάρια που φέρνουν πιο κοντά το «διαζύγιο» των κυβερνητικών εταίρων Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου.
Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» σε δημοσίευμα με τίτλο «Ο Καμμένος προ των πυλών της εξόδου από την κυβέρνηση – η κρίση κορυφώνεται»  υποστηρίζει  ότι το ρήγμα ανάμεσα στο Μαξίμου και τον Πάνο
Καμμένο είναι μεγάλο και δύσκολα θα κλείσει.
«Η υπόθεση Ιβάν Σαββίδη με τον οποίο ο υπουργός Άμυνας διατηρεί στενή επαφή, έριξε βαριά τη σκιά πάνω από τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προκαλώντας σεισμικές δονήσεις σε τέτοιο βαθμό που δύναται να καταρρεύσει το κυβερνητικό οικοδόμημα» γράφει η εφημερίδα.
«Μαλλιά κουβάρια Τσίπρας, Παππάς με τον Καμμένο» τιτλοφορείται το πρωτοσέλιδο της εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» που αναφέρεται σε «εκρηκτικό» ραντεβού στο σπίτι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Καβούρι την περασμένη Παρασκευή, όπου αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες και πλέον βρίσκονται ένα βήμα πριν από την οριστική ρήξη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Καμμένος διεμήνυσε: «Με έχετε βάλει στο περιθώριο, θα τα κάνω όλα λίμπα» και τον κ. Τσίπρα να απαντά: «πρέπει να προχωρήσουμε με το Μακεδονικό και τους δύο στρατιωτικούς».
Για κατά φαντασίαν συνάντηση κάνει λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς σχολιάζοντας μέσω twitter το δημοσίευμα.
δημοσιογραφικές πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το πιθανότερο αύριο, στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα αλλά και στη συνάντηση που θα έχει με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Καμμένος να δηλώσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να στηρίζει μια λύση του σκοπιανού που θα περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία, με ό,τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της κυβέρνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.