Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Η Σπυράκη είπε για τον Ιβάν, όσα δεν είχαν τα κότσια να πουν οι βουλευτές της ΝΔ Θεσσαλονίκης




Τελικά ό,τι δεν βρήκαν τα «κότσια» να πουν οι βουλευτές της ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη, το έκανε μια γυναίκα, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.

«Δεν θέλουμε επενδυτές με κουμπουρια. Θέλουμε ανθρώπους να βάλουν τα λεφτά τους σε ένα περιβάλλον με ασφάλεια δικαίου, με σταθερό
φορολογικό σύστημα», είπε η Μαρία Σπυράκη στον ΣΚΑΪ σχολιάζοντας το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Σαββίδη.
Θυμίζουμε ότι η Μαρία Σπυράκη, είναι μεν Ευρωβουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, αλλά κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη στην Α΄ Περιφέρεια της οποίας προτίθεται να πολιτευτεί στις προσεχείς εκλογές.
Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, μετά τα γεγονότα που προκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης, έπαθαν… αφωνία,
Η Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε:
«Βέβαια θα ασκήσουμε κριτική, γιατί η κυβέρνηση τον αγκάλιασε, η κυβέρνηση δεν φρόντισε να εφαρμόσει τη νομιμότητα. Τώρα που είδε η κυβέρνηση το πιστόλι αποφάσισε να εφαρμόσει τη νομιμότητα. Υπάρχει εκλεκτική συγγένεια, συγκεκριμένοι επιχειρηματίες λειτουργούν με βάση οδηγίες του Μαξίμου για να ενεργοποιηθούν σε ΜΜΕ, σε ομάδες, σε μηχανισμούς επιρροής», πρόσθεσε.
«Σε αποδρομή η κυβέρνηση»
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη σημειώνοντας πως βρίσκεται σε αποδρομή.
«Η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή, η κυβέρνηση τελειώνει», σημείωσε στον ΣΚΑΪ η κ. Σπυράκη προσθέτοντας πως «ο μοναδικός συνεκτικός ιστός είναι η παραμονή στην εξουσία» γι’ αυτό και «ξεχνούν κάθε διαφορά και μένουν μαζί».
«Ο κ. Καμμένος θυμώνει και ξεθυμώνει μπροστά στην προφανή ανάγκη του να έχει ασυλία, να μείνει στην καρέκλα», υποστήριξε η εκπρόσωπος της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Υπάρχει μια κυβέρνηση που φεύγει και μια κυβέρνηση που έρχεται».
«Να έχουμε μια στιβαρή εθνική ηγεσία»
Αναφερόμενη στην προκλητική στάση της Άγκυρας η Μαρία Σπυράκη ζήτησε «να έχουμε μια στιβαρή εθνική ηγεσία» και εκτίμησε πως ο Ερντογάν «επιδιώκει να αλλάξει το status quo  στο Αιγαίο».
«Ζητάμε σοβαρότητα, υπευθυνότητα και να μην υποτιμούμε περιστατικά, όπως η σύλληψη των δύο αξιωματικών μας» σχολίασε για τους δύο στρατιωτικούς η κα Σπυράκη σημειώνοντας πως «δεν πρόκειται για σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο μετά από 19 μέρες».
«Την ώρα που ο Καμμένος μιλούσε για ομήρους, ο αναπληρωτής του μιλούσε για υπερτροφικό πολιτικό λόγο. Αυτό δεν είναι εικόνα σοβαρής διακυβέρνησης. Αυτό το παζλ έρχεται να συμπληρώσει και η ακραία φρασεολογία του κ. Κοτζιά στη Βουλή, αχρείαστες τοποθετήσεις», είπε ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.