Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Aποχώρηση από την προανακριτική επιτροπή για την Novartis εξετάζει η Ν.Δ.

Aποχώρηση από την προανακριτική επιτροπή για την Novartis εξετάζει η Ν.Δ., όπως είπε το  το μέλος της επιτροπής Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ και η Μαρία Σπυράκη άφησε το ενδεχόμενο αυτό ανοικτό.
«Την Τρίτη θα συζητήσουμε να γίνει δεκτή η πρότασή μας για το πώς πρέπει
να προχωρήσουμε η διαδικασία. Αν η πλειοψηφία συνεχίζει να βάζει εμπόδια και να υποστηρίζει ότι ο φάκελος πρέπει να επιστρέψει στη δικαιοσύνη τότε θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης γιατί δεν μπορούμε να είμαστε μέλη της επιτροπής για τα μάτια του κόσμου» εξήγησε ο βουλευτής ΝΔ μιλώντας στο Θέμα 104.6.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος έθεσε και θέμα επιλήψιμης και παράτυπης συμπεριφοράς εκ μέρους της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη με αφορμή την κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρας που εστάλη στη Βουλή σε μεταγενέστερη ημερομηνία από αυτή της αποστολής του αρχικού φακέλου στη Βουλή.
Αναφερόμενος ειδικά στο τελευταίο υλικό που κατατέθηκε στην επιτροπή ο κ. Παναγιωτόπουλος το χαρακτήρισε «άνθρακες ο θηασαυρός».
«Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για μεγάλο στημένο παιχνίδι για να μην συζητάμε άλλα πράγματα» κατέληξε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Η Μαρία Σπυράκη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της Νέας Δημοκρατίας από την προανακριτική επιτροπή της Βουλης για την υπόθεση της Novartis αφήνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ασκώντας  κριτική  στην συμπεριφορά των βουλευτών της πλειοψηφίας.
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η εκπρόσωπος τύπου Μαρία Σπυράκη, ερωτηθείσα σχετικά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης της ΝΔ από την προανακριτική για την υπόθεση Novartis, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά που δείχνει η κυβερνητική πλειοψηφία φαίνεται ότι κάλυψε με ευκολία την απόσταση απο την συκοφαντία στη γελοιότητα. Παράλληλα, ανέφερε πως στη σύγκριση των μαρτυριών, οι μάρτυρες είναι οι ίδιοι που λέγανε για τις βαλίτσες και είναι οι ίδιοι μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν έγγραφα. «Σε αυτές τις υποθέσεις λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει», είπε η κ. Σπυράκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.