Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ποιόν επιτέλους εξυπηρετεί η κυβέρνηση μειώνοντας τους φόρους στους καζινάδες και στις εταιρείες τζόγου;

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον Alpha, θέτοντας ευθέως το ερώτημα ποιόν εξυπηρετεί η κυβέρνηση με τη ρύθμιση που έκανε για τα καζίνο.
Συγκεκριμένα είπε: "Ξέρετε ποιοι φόροι μειώνονται; Αυτοί που πληρώνουν οι καζινάδες, οι εταιρείες του τζόγου. Γιατί γίνεται
αυτό το πράγμα; Ποιόν εξυπηρετεί; Τι κρύβεται πίσω από αυτό το πράγμα; Υπάρχει επιτέλους κανείς να το αναδείξει αυτό το ζήτημα; Εγώ αν ήμουν δημοσιογράφος αυτό θα αναδείκνυα: ότι τη στιγμή που κόβουν 50. εκ. ευρώ από τα χρήματα που έπαιρναν οι τρίτεκνες και πολύτεκνες  οικογένειες για τα παιδιά τους, για να στηριχθούν οι άνθρωποι που κάνουν τρία, τέσσερα και παραπάνω παιδιά, για να στηρίξουν την Ελλάδα, για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε οι Έλληνες, κόβει η κυβέρνηση η σημερινή για να τα δώσει στους καζινάδες".
Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ υποστήριξε πως «το μόνο καθαρό που υπάρχει, προφανώς δεν είναι η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια, αλλά είναι η καθαρή κοροϊδία του ελληνικού λαού, η οποία έχει κουράσει. Έχετε πάρει χαμπάρι ότι αυτή η κυβέρνηση είναι πολιτικά και ηθικά ασπόνδυλη, ότι είναι στην κυριολεξία στον αέρα, ότι περιμένουμε για να κάνουν δεκτή την παραίτηση του κ. Ζουράρι -ελπίζω έστω και τώρα θα την κάνει δεκτή ο κ. Τσίπρας. Δεν τους έφτανε που ο κ. Ζουράρις είχε πει “δεν πειράζει να χάσουμε και δύο, τρία νησιά”;».

Σε ό,τι αφορά το Μακεδονικό, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: «Είναι μια κυβέρνηση που, αποδεδειγμένα, στο εθνικό θέμα δεν στέκεται πουθενά. Σε ένα μόνο πράγμα είναι αχτύπητη η σημερινή κυβέρνηση: στο πάθος για παραμονή της στην εξουσία, το οποίο μπορεί να γίνει, προφανώς, η αιτία για ένα ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα, για να βάλει ακόμα μερικούς ανθρώπους που θέλουν να γίνουν υπουργοί έστω και για λίγο».
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως δεν δίνει καμία πιθανότητα ο κ. Τσίπρας να τελειώσει την τετραετία, εκτιμώντας πως στις ευρωεκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ θα συντριβεί αν δεν έχουν γίνει μέχρι τότε βουλευτικές εκλογές.

Επιπλέον, για τη ΝΔ είπε, ότι συσπειρώνει δυνάμεις από τις παρυφές της δημοκρατικής Αριστεράς μέχρι το άκρο της δημοκρατικής Δεξιάς. Ειδικά για το πολυνομοσχέδιο, είπε ότι μειώνονται οι φόροι «που πληρώνουν οι καζινάδες» και πως την ίδια στιγμή γίνονται περικοπές 50 εκατ. ευρώ από χρήματα που έπαιρναν τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

«Ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη χώρα στο αύριο είναι ο Κ. Μητσοτάκης», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, υπογραμμίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ «θα ηγηθεί μιας μεγάλης πανστρατιάς, που θα εκφράζει τη μεγάλη πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία των αλλαγών» μιλώντας για μια πορεία διεύρυνσης και ανοίγματος του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.