Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Θεοδωρικάκος: Εκκωφαντική και ένοχη η σιωπή Τσίπρα για το σκάνδαλο Καμμένου- Η συνεργασία που πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ είναι το μεγαλύτερο στρατηγικό του λάθος

"Αν σημερα ηταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση θα κατήγγειλε σε υψηλούς τόνους την κυβέρνηση ως τον αποκλειστικό ένοχο", προσθέτει ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ Κυριακου Μητσοτάκη  και Συντονιστής του Τομέα Στρατηγικής και Επικοινωνίας της ΝΔ, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, για τον οποιο σημειώνει πως έδειξε τη μέγιστη υπευθυνότητα κάνοντας ο,τι περνάει απο το δικο
του χερι για να μην εχουμε ξανα τέτοια τραγωδία.
Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος λέει πως ο πρωθυπουργος ειναι θορυβημένος και αγχωμένος "ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με το σκάνδαλο Καμμένου" και πως "πιστέυει ότι με 300 ευρώ θα κοροϊδέψει ξανα" τις αδύναμες οικονομικά ομάδες.
"Το μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος του κ. Τσίπρα ειναι η συμμαχία του με τον κ. Καμμένο. Του κοστίζει πανάκριβα και του στερεί τη δυνατοτητα αλλων κινήσεων.
Ποιος να πιστέψει οτι ο κ. Τσίπρας θέλει να ειναι η κεντροαριστερά οταν συνεργάζεται και στηρίζει σε σκανδαλώδεις υποθέσεις τον κ.Καμμένο;", προσθέτει ο συντονιστής στρατηγικής και επικοινωνίας της ΝΔ.
Λεει μαλιστα πως "η ΝΔ δεν εχει Ακροδεξιά στελέχη, η κυβέρνηση εχει", και πως τα χρονια της αθωότητας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικα με τα θεματα διαφθοράς και διαπλοκής τελείωσαν.
"Για ποιο λογο η πώληση πολεμικού υλικού της Ελλαδας πρέπει να γινεται με μεσάζοντες; Ειναι απαράδεκτο και παράνομο. Ειναι σκάνδαλο. Κι η σιωπή του κ. Τσίπρα ειναι εκκωφαντική και ένοχη", προσθέτει ο κ. Θεοδωρικάκος.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Το μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος του κ. Τσίπρα είναι η συμμαχία του με τον κ. Καμμένο. Του κοστίζει πανάκριβα και του στερεί τη δυνατότητα άλλων κινήσεων. Ποιος να πιστέψει ότι ο κ. Τσίπρας θέλει να είναι η Κεντροαριστερά, όταν συνεργάζεται και στηρίζει σε σκανδαλώδεις υποθέσεις τον κ. Καμμένο;

Ερώτηση: Ναι αλλά ο Πρωθυπουργός κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για ακροδεξιά ρητορική και στροφή
Αυτά λέγονται στο πλαίσιο της πόλωσης και της όξυνσης που καλλιεργεί ο κ. Τσίπρας. Όποιος αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση, χαρακτηρίζεται από το Μαξίμου, ακροδεξιός. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ακροδεξιά στελέχη, η κυβέρνηση έχει. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι ο πολιτικός του μέτρου, του ρεαλισμού, της λογικής και ενώνει τους ‘Ελληνες ανεξάρτητα με τις ταυτότητες του χθες.
Ερώτηση: Όπως επίσης λένε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ταυτισμένη με την διαπλοκή και τη διαφθορά
Αυτά λέει για να κάνει τους πολίτες που έχουν πληγεί χειρότερα από την κρίση, να μην ακούν τις προτάσεις και τον θετικό πολιτικό λόγο του Κ. Μητσοτάκη. Η διαφθορά και η διαπλοκή είναι χαρακτηριστικά που αναπτύσσονται απ΄ την εξουσία, όταν δεν υπάρχει η κατάλληλη θωράκιση. Τα χρόνια της «αθωότητας» του ΣΥΡΙΖΑ  όμως τελείωσαν. Γνωριζόμαστε καλά σ΄ αυτόν τον τόπο. Όλα μαθαίνονται τελικά. Με την ευκαιρία: για ποιο λόγο η πώληση πολεμικού υλικού της Ελλάδας πρέπει να γίνεται με μεσάζοντες; Είναι απαράδεκτο και παράνομο. Είναι σκάνδαλο. Κι η σιωπή του κ. Τσίπρα είναι εκκωφαντική και ένοχη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.