Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Βορίδης: «Η ΝΔ ενσωματώνει στο πρόγραμμα της τον λόγο της κοινωνίας»

Image result for βορίδηςΤην άποψη πως μέσα από τη διαδικασία των προσυνεδρίων «η ΝΔ ενσωματώνει στο πρόγραμμα της τον λόγο της κοινωνίας» εξέφρασε με δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης ο οποίος συμμετέχει στο 5ο προσυνέδριο της παράταξης που διεξάγεται στη Λάρισα.

Ο κ. Βορίδης υποστήριξε πως το προσυνέδριο που διεξάγεται στη θεσσαλική πόλη όπως και τα υπόλοιπα προσυνέδρια δίνουν τη δυνατότητα στην ΝΔ να ακούει την κοινωνία και να «χτίζει την συμφωνία αλήθειας», τονίζοντας πως οι θεματικές του συνεδρίου στη Λάρισα είναι πολύ σημαντικές.

«Το συνέδριο στη Λάρισα έχει τρεις πολύ σημαντικές
ενότητες. Η πρώτη αφορά την αγροτική ανάπτυξη που για την περιοχή αλλά και για όλη την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικός ο πρωτογενής τομέας. Η δεύτερη είναι ο ρόλος που μπορεί να παίξει η αυτοδιοίκηση στην παραγωγική ανασυγκρότηση και η τρίτη αφορά τις υποδομές που χρειαζόμαστε προκειμένου να μας βοηθήσουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση. Όλοι περιμένουμε με ενδιαφέρον το κλείσιμο που θα κάνει ο πρόεδρος που θα ενσωματώσει περιεκτικά τον λόγο που θα αναπτυχθεί σε αυτή την προσυνεδριακή διαδικασία» σημείωσε ο κ. Βορίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.