Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Γεωργαντάς: «Η Κυβέρνηση πληρώνει το τίμημα του λαϊκισμού της στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή τροπολογία για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αποτελεί μια ακόμα θλιβερή προσπάθεια της Κυβέρνησης να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει

εγκλωβιστεί εν όψει της επερχόμενης τρίτης αξιολόγησης.

Η Κυβέρνηση αποδείχτηκε ανίκανη να υλοποιήσει το Ν.4369 που η ίδια ψήφισε τον Φεβρουάριο του 2016, καθώς ούτε το Μητρώο Επιτελικών Στελεχών του Δημοσίου έχει λειτουργήσει, ούτε η επιλογή και τοποθέτηση προϊσταμένων, διευθυντών και γενικών διευθυντών με βάση τις διατάξεις του νόμου έχει προχωρήσει.

Στην προσπάθεια της για την πλήρη κομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης αρκείται, εδώ και είκοσι μήνες περίπου, από την ψήφιση του νόμου, σε τοποθετήσεις συγγενών και κομματικών φίλων σε θέσεις ευθύνης και σε τοποθετήσεις προϊσταμένων με ανάθεση.

Η Νέα Δημοκρατία, λειτουργώντας όπως πάντα υπεύθυνα δεν συμμερίζεται το λαϊκισμό που επέδειξε διαχρονικά η σημερινή Κυβέρνηση. Στηρίζει την αναγκαιότητα της αξιολόγησης και προτρέπει την Κυβέρνηση να τρέξει γρήγορα όλες εκείνες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες για ένα αξιόπιστο και αντικειμενικό σύστημα».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.