Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Χαμός για τον Κυριάκο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Το εσπρέσακι, το φιλί με την Ντόρα και τα πηγαδάκια

Πηγή: thestival.gr
Την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο από το πιεστικό του πρόγραμμα, να συζητήσει και να πιει ένα καφέ στο "Ολύμπιον" στην πλατεία Αριστοτέλους, με βουλευτές, στελέχη και φίλους της ΝΔ είχε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τον κ. Μητσοτάκη περίμεναν μεταξύ άλλων η αδερφή του και βουλευτής, Ντόρα
Μπακογιάννη, με την οποία είχε θερμό χαιρετισμό.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συζήτησε με τα τοπικά στελέχη τα οποία ευχαρίστησε για την καλή δουλεία που κάνουν όπως στην επαφή και την επικοινωνία του κόμματος με την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ενώ συζήτησε και με τα στελέχη της νεολαία τους κόμματος.
Σε συζήτηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους παρευρισκόμενους, τόνισε αρχικά για τις Σκουριές: "Υπάρχει μία επιλεκτική περιβαλλοντική ευαισθησία από την κυβέρνηση. Φυσικά δώσανε τις άδειες μέσα σε δύο μέρες αφού έγινε μια τεράστια φασαρία, που ζημίωσε την εικόνα της χώρας. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτές οι άδειες υπήρχαν μήνες στο γραφείο του υπουργού. Έπρεπε να διασυρθεί η χώρα πρώτα και να πουλήσουν κάποιοι "νταηλίκι" απέναντι στην εταιρεία; Και μετά με την ουρά στα σκέλια να τα υπογράψουν όλα; Το έργο του Τσιπρα ότι φόρεσε το κοστούμι των επενδύσεων, κράτησε πολύ λίγο".
Για το ατύχημα στον Σαρωνικό και την τεράστια περιβαλλοντική καταστορφή, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: "Δεν είδα κανέναν συντονισμό, καμία οργάνωση από τη στιγμή που το πρόβλημα ξέφυγε. Φυσικά δημιουργήθηκε μια σειρά από τεράστια αναπάντητα ερωτήματα. Ποιος υπέγραψε για να είναι αυτό το καράβι αξιόπλοο, πώς βουλιάζει ένα καράβι μέσα στο λιμάνι. Πολλά ερωτήματα, να τ'απαντήσουμε...


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.