Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

«Όλα για την καρέκλα της εξουσίας»- Όσοι "Καμμένοι" αντιδρούν ας αποσύρουν τη στήριξή τους από την κυβέρνηση

Η αντίδραση του Πάνου Καμμένου στις δηλώσεις Βούτση είναι φανερό ότι έγινε για την «τιμή των όπλων».

Αιφνιδιασμένος ο Π. Καμμένος χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να σώσει τα προσχήματα μιας και αν ήθελε να αντιδράσει πραγματικά σε όσα υποστήριξε ο
πρόεδρος της Βουλής θα είχε ξεσηκώσει τον κόσμο και θα απέσυρε την στήριξή του σε μια κυβέρνηση που στοχεύει στην καρδιά του ελληνισμού.
Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε: «Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μάς βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων».
Μιλώντας στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου ο αντιπρόεδρος της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος παρέπεμψε αρχικά στο άρθρο 3 του Συντάγματος της Ελλάδος για την Επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα και πρόσθεσε:
«Δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιός εθνικιστής ή παλαιομοδίτης όποιος αγαπά την πατρίδα του και με δημόσιες δηλώσεις και τη στάση του τιμά τον ιερό θεσμό της οικογένειας και πιστεύει στην Ορθόδοξη Εκκλησία όπως αναγράφεται άλλωστε και στο Σύνταγμά μας. Παραπέμπω τέλος και στο άρθρο 1 3 του Συντάγματος περί θρησκευτικής ελευθερίας. Η εποχή που ζούμε απαιτεί ενότητα και όχι έναν αναίτια διχαστικό λόγο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.