Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Γιατί ο Κυριάκος δεν πήγε στο Κέντρο Επιχειρήσεων



Πηγή: Ελευθερία του Τύπου- Του Γιώργου Ευθυμίου

Σενάριο σκοτεινής κατασκοπευτική ταινίας θυμίζει ο τρόπος που επιχείρησε το Μαξίμου να ακυρώσει την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στις 10.30 χθες το πρωί.
Η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί από το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου σε
συνεννόηση με τον Αρχηγό του ΠΣ ενώ είχε ενημερωθεί και η ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη.
Όταν έγινε γνωστό στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό άκρα μυστικότητα κανόνισαν εσπευσμένα την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα και την πτήση του πάνω από τα καμένα.
 Την ίδια ώρα ο συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη που έφθασε λίγα λεπτά πριν από αυτόν στην Πυροσβεστική στο Χαλάνδρι είδε μπροστά του τους κκ Τόσκα και Τζανακόπουλο ενώ στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε έκτακτες δηλώσεις η εκπρόσωπο Τύπου του ΠΣ.
 Για όλα αυτά ενημερώθηκε ο πρόεδρος τη ΝΔ που βρισκόταν καθ’ οδόν από τον συνεργάτη του και όχι από τον Αρχηγό του ΠΣ που δεν πήγε για να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στην πτήση με το ελικόπτερο. Μάλιστα στον συνεργάτη του κ Μητσοτάκη που ως αρχηγός  της αξιωματικής  αντιπολίτευσης έχει θεσμικό ρόλο, προτάθηκε να ενημερωθεί από την επιπυραγό στον βαθμό, εκπρόσωπο Τύπου του ΠΣ.
Έπειτα  από όλη αυτή την πολιτική χυδαιότητα, κι όπως καταγγέλλουν  από την οδό Πειραιώς, ο κ Μητσοτάκη ακύρωσε την επίσκεψη.
Από το Μαξίμου επανήλθαν το απόγευμα με νέε διαρροές σε φιλικά προ την κυβέρνηση sites, υποστηρίζοντας πως η επίσκεψη Μητσοτάκη ήταν αιφνιδιαστική και  πως  προθυμοποιήθηκαν να τον ενημερώσουν οι κκ. Τόσκας και Τζανακόπουλος. Μάλιστα με τις ίδιε διαρροές θέλησαν αα εμφανίσουν κλίμα αναβρασμού και παραιτήσεων στο «γαλάζιο» επικοινωνιακό επιτελείο.
Από τη ΝΔ. ψεύδονται όλα ια παραπάνω και χρησιμοποιούσαν μία μόνο λέξη: «θλίψη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.