Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Και νέο κρούσμα κατάχρησης εξουσίας: "Θα σε γ.... εσένα και την τράπεζα" είπε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε τραπεζικό που αρνήθηκε να ρυθμίσει δάνειο φίλου του επιχειρηματία!!!



Τι είναι πάλι και τούτο;
Το διαβάζαμε στο ΚΑΡΦΙ και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.
Στην σημερινή έκδοσή του η εφημερίδα ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ στο βασικό της θέμα καταγγέλλει: «Υπουργός εκβίαζε τραπεζίτη – Ήθελε να τακτοποιήσει το δάνειο φίλου του μεγαλοεπιχειρηματία- Το Μαξίμου συγκαλύπτει
την υπόθεση γιατί τρέμει για το νέο σκάνδαλο».
Στο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο υπουργός που είναι γνωστός για την αθυροστομία του και τις παρεμβάσεις του, όταν είδε ότι δεν εξυπηρετείται από το διοικητικό στέλεχος της συστημικής τράπεζας στο οποίο είχε απευθυνθεί του τηλεφώνησε ο ίδιος και του είπε: Μετά την απόφαση ο ίδιος ο υπουργός τηλεφώνησε στο τραπεζικό στέλεχος και του είπε: «Θα σε γ... και εσένα και την τράπεζα. Δεν είναι δυνατόν να με γράφετε κανονικά, ενώ ξέρετε ότι έχω ράμματα για τη γούνα τους». Μετά από αυτό το διοικητικό στέλεχος ενημέρωσε τη Διοίκηση της Τράπεζας η οποί αποφάσισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους επειδή δεν ήθελε να βρεθεί στο επίκεντρο πολιτικής αντιπαράθεσης, αν το θέμα λάμβανε δημοσιότητα. Και το ρεπορτάζ καταλήγει: «Βέβαια, η καθεστωτική πρακτική, οι απειλές και οι εκβιασμοί από την πλευρά του υπουργού συνιστούν κατάχρηση εξουσίας, αλλά στο Μαξίμου κάνουν γαργάρα την υπόθεση καλύπτοντας τον υπουργό. Το ερώτημα που τίθεται είναι ποια σχέση διαπλοκής έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον υπουργό και τον επιχειρηματία με τα θαλασσοδάνεια. Για να φτάσει ένας υπουργός να εκβιάζει και να απειλεί τραπεζίτη, σημαίνει ότι πρόκειται για πρόσωπο στο οποίο έχει μεγάλη υποχρέωση, γιατί τον έχει βοηθήσει στην πολιτική του διαδρομή»

Μα τι λέτε τώρα βρε παιδιά;
Κάνει τέτοια πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ;
Οι υπουργοί του άλλωστε είναι όλοι με το "σας" και το "σεις" μέσα στην ευγένεια. 
Και μιλάμε για γαλλική ευγένεια. Τόση που ένας - ένας, και όχι μόνο ο κ. Πολάκης υιοθετούν τη ρήση του Γάλλου Αυτοκράτορα Λουδοβίκου ΙΔ΄ L'État, c'est moi (το κράτος είμαι εγώ) και όπου "εγώ" βλέπε ΣΥΡΙΖΑ. 
Οι άνθρωποι σας είπαμε είναι του "εμείς" δεν είναι το "εγώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.