Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ο Κακλαμάνης "άδειασε" Καμμένο και Κοντονή για Noor1- Δεν υπάρχει πολιτική δύναμη της Βουλής που να μη θέλει να διαλευκανθεί η υπόθεση

Την παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, από την έδρα, προκάλεσε η ομιλία του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, σχετικά με το θέμα των φερόμενων επαφών του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με ισοβίτη στη φυλακή.

Ο κ. Κακλαμάνης, αφού είπε ότι ο ίδιος ο υπουργός «εμμέσως πλην σαφώς»
επιβεβαίωσε ότι υπήρξε επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1, ανέφερε ότι από το 1989, οπότε ο ίδιος βρίσκεται στη Βουλή, «δεν υπήρξε ούτε μία φορά για οποιοδήποτε θέμα, οποιοσδήποτε υπουργός οποιασδήποτε κυβέρνησης να επικοινωνεί με ισοβίτη ναρκέμπορο».

Ορμώμενος δε, από άλλη αναφορά του κ. Κοντονή -σύμφωνα με την οποία «ο οποιοσδήποτε πολίτης θα έλεγε να βγουν όλα στο φως και θα καταλήξει η Δικαιοσύνη, αλλά όλη αυτή η επιθετικότητα άλλα πράγματα προδιαθέτει»- ο κ. Κακλαμάνης έκανε λόγο για «υπαινιγμούς», που ο ίδιος ως προεδρεύων έχει την υποχρέωση να απαντήσει.

«Έχω την υποχρέωση -διότι ακούστηκαν απίστευτα πράγματα- να πως ότι στην ελληνική Βουλή δεν υπάρχει πολιτική δύναμη που να μη θέλει να χυθεί άπλετο φως σε ποινική υπόθεση, ιδιαιτέρως όταν αφορά ναρκωτικά. Διότι αφέθηκαν τέτοιοι υπαινιγμοί. Κι αυτό το μήνυμα πρέπει να βγει προς τα έξω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.