Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ο Κυριάκος μέσα στα χαλάσματα στη Λέσβο- Ο Αλέξης τα είδε από την... τηλεόραση!!!






Κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη σεισμόπληκτη Λέσβο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να μπήκε στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής για να ανάψει ένα κερί και να πάρει την ευλογία της Παναγίας, αλλά προηγουμένως, για να μπει στο ναό, πήρε την… ευλογία του Προέδρου του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας κ. Λέκκα, ο οποίος συνόδευε τον πρόεδρο της ΝΔ στην
επίσκεψή του στις σεισμόπληκτες περιοχές και δεν επέτρεπε σε κανέναν να μπει σε επικίνδυνο κτίριο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης στη Λέσβο ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από τον κ. Λέκκα, είχε στο πλευρό του και την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Χριστίνα Καλογήρου, η οποία, κατά κοινή ομολογία, κινήθηκε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού.
Ο πρόεδρος της ΝΔ πάντως στην επίσκεψή του έβγαλε από την τσέπη του το κινητό του και τράβηξε και video από τις ζημιές, τις οποίες, όπως είπε, θα δείξει στους συναδέλφους του προκειμένου να εξασφαλίσει τη στήριξή τους για την  παροχή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους.
Πάντως καλό είναι να στείλει κι ένα αντίγραφο του video  στον Τσίπρα, γιατί η μόνη του επαφή με τις καταστροφές στη Λέσβο ήταν μέσω τηλεοράσεως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.