Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Άδωνις: Ποινικό αδίκημα να είναι συγκυβερνήτης σε ελικόπτερο ο Καμμένος

«Είναι ποινικό αδίκημα να πιλοτάρει ο Πάνος Καμμένος στρατιωτικό ελικόπτερο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ το βίντεο που δημοσίευσε το iefimerida και δείχνει τον υπουργό Αμυνας να επιβιβάζεται στη θέση του συγκυβερνήτη στο στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου UH-1H Huey κατά την αναχώρησή του από την
Αμοργό τον περασμένο Μάιο, είπε: «Είδα το βίντεο και δεν το πίστευα. Ο Πάνος Καμμένος κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Στο πιλοτήριο πολεμικού ελικοπτέρου δεν καθόμαστε για βόλτα. Εκεί κάθεται εκπαιδευμένος πτυχιούχος από τη Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας πιλότος και κανένας άλλος. Αυτή είναι μια ποινικώς κολάσιμη πράξη. Ο κ. Αποστολάκης είναι έκθετος. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι σε αυτή τη θέση για να τηρεί τους νόμους».
Υπενθυμίζεται πως εν ώρα πτήσης στις θέσεις των χειριστών μπορούν να βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο πιλότοι που έχουν αποφοιτήσει από τη Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας. Υπενθυμίζεται πως στα στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου UH-1H Huey οι θέσεις των χειριστών είναι: στα δεξιά ο κυβερνήτης και στα αριστερά ο συγκυβερνήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.