Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Κακλαμάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεμένος χειροπόδαρα από τον Καμμένο και τους βουλευτές του!

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα .με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο άσκησε με σημερινές του δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ κ. Νικήτας Κακλαμάνης. 
Συγκεκριμένα μιλώντας στο ραδιόφωνο "Παραπολιτικά" ο κ. Κακλαμάνης επεσήμανε: "Συμφώνα με πληροφορίες που έχω ο κ. Καμμένος τη Δευτέρα θα απαντήσει στη
Βουλή. Η υπόθεση αυτή έχει δυο σκέλη, το ένα σκέλος είναι αυτό για το οποίο έχει ήδη αποφανθεί η Δικαιοσύνη και επίσης ένα δεύτερο σκέλος που αφόρα τη Δικαιοσύνη είναι το υπό διερεύνηση ακόμη κομμάτι.
Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη πάγια αρχής της είναι ότι δεν υπεισέρχεται σε εκκρεμούσες δικαστικές υποθέσεις, είναι δουλειά της Δικαιοσύνης. Δεύτερον, υπάρχει ένα άλλο όμως σκέλος, είναι πλέον της παρέμβασης και της τηλεφωνικής επικοινωνίας του κ. Καμμένου με έναν ισοβίτη ναρκέμπορο κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε πλήρως.
Επειδή δεν μπορούσα να μιλήσω πριν το ’90 όταν τοποθετήθηκα τη στιγμή που ήμουν στο προεδρείο που είπα από το ’90 μέχρι σήμερα δεν ενθυμούμαι και δεν ενθυμούμαι γιατί δεν έχει υπάρξει συνομιλία οποιουδήποτε υπουργού, οποιασδήποτε κυβέρνησης με έναν ισοβίτη. Ψάχνοντας τα πρακτικά της Βουλής μπορώ να σας πω σήμερα ότι δεν έχει υπάρξει τέτοιου είδους φαινόμενο από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα που μιλάμε.
Και νομίζω ότι και πριν την μεταπολίτευση αν ψάξει κανείς δεν νομίζω ότι θα βρει και αυτό είναι κάτι επί του οποίου πρέπει να απαντήσει ο κ Καμμένος στη Βουλή διότι όλα όσα ακουστήκαν είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εάν ο κ Καμμένος ήθελε πράγματι να πιέσει για να βγει η αλήθεια και όχι να ενοχοποιηθούν ενδεχομένως άνθρωποι όφειλε να πάει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και όποια πληροφορία είχε να την καταθέσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και η κα Δημητρίου, όλοι είμαστε σίγουροι, ότι θα έπραττε τα δέοντα και όχι να επικοινωνήσει με έναν ισοβίτη ναρκέμπορο".
Ερωτηθείς αν η ΝΔ θα κάνει πρόταση μομφής κατά του κ. Καμμένου  ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε: "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πρόταση μομφής για να μας δείξει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι δεμένο χειροπόδαρα από τις 8-9 ψήφους του κ. Καμμένου, αυτό το ξέρουμε. Και το ξέρει και ο ελληνικός λαός. Δικό τους είναι το πρόβλημα, ας το επιλύσουν μόνοι τους, που δεν θα το επιλύσουν γιατί βλέπω ότι δεν έχουν διάθεση να το επιλύσουν γιατί ίσως δεν μπορούν και να κάνουν κι αλλιώς διότι διαφορετικά πέφτει η κυβέρνηση, δεν εχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία" κατέληξε ο κ. Κακλαμάνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.