Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδης η στάση του κ. Καμμένου- Με τη στάση του προκαλεί την κοινωνία και ο Τσίπρας τον καλύπτει! Όμοιος ομοίω αεί πελάζει!

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα, υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέταιρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Καμμένος, με τις πρακτικές που ακολουθεί και τις μεθοδεύσεις που επιστρατεύει δημιουργεί μείζονος σημασίας ζητήματα και το χειρότερο, απολαμβάνει της κάλυψης του κ. Τσίπρα! Συγκεκριμένα:

  • Εμφανίζεται να επικοινωνεί με κατάδικο σε ισόβια για ναρκωτικά, κρατούμενο στις φυλακές. Τι έχει να πει ένας Υπουργός Εθνικής Άμυνας σε έναν κατάδικο για ναρκωτικά; Αυτό το ερώτημα κάθε λογικού ανθρώπου παραμένει αναπάντητο.
  • Αποκαλύφθηκε, επίσης, ότι ο κ. Καμμένος κατά παράβαση των στρατιωτικών κανονισμών, χρησιμοποιεί ως πιλότος, πολεμικά ελικόπτερα. Θέτοντας σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές και στρατιωτικό υλικό για το οποίο έχουν πληρώσει οι Έλληνες Φορολογούμενοι. Στη θέση δηλαδή του οφειλόμενου σεβασμού στους νόμους, τους κανονισμούς, αλλά και στα ίδια τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Έλληνες πολίτες, έχει μπει η αλαζονεία, η ανευθυνότητα και η παραβατική συμπεριφορά.
  • Πριν λίγες ημέρες, ο κ. Καμμένος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιβόητη γραβάτα, μεταφέροντας, για άλλη μια φορά, την χυδαιότητα στο διαδίκτυο. Δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει συγνώμη, αλλά έφτασε στο σημείο να εμπλέξει ακόμη και το ανήλικο παιδί του.
Κάθε λογικός και σοβαρός άνθρωπος μπορεί να κρίνει το ήθος και τη στάση του κ. Καμμένου.

Σε κάθε περίπτωση η στάση του είναι πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδης. Τίθεται ένα κρίσιμο ερώτημα: Παρόλα αυτά, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ. Καμμένο ως ΥΕΘΑ της χώρας;

Ταυτόχρονα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος με εντολή του κ. Τσίπρα, καλύπτει τον κ. Καμμένο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πρακτικές του. προφανώς γιατί ξέρει ότι χωρίς Καμμένο στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει κυβέρνηση Τσίπρα!!!

Συνεπώς "κράταμε να σε κρατώ, να βουλιάξουμε (τη χώρα) κι οι δύο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.