Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΝΔ: "Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ. Καμμένο ως Υπουργό Άμυνας της Ελλάδος;

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ έκανε λόγο και για μείζον πολιτικό θέμα για τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας.

«Η στάση του κ. Καμμένου είναι πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδης», δήλωσε επισημαίνοντας τα εξής:

«Ο κ. Καμμένος:
- εμφανίζεται να επικοινωνεί με κατάδικο σε ισόβια για ναρκωτικά, κρατούμενο στις φυλακές. Τι έχει να πει ένας Υπουργός Εθνικής Άμυνας σε έναν κατάδικο για ναρκωτικά; Αυτό το ερώτημα κάθε λογικού ανθρώπου παραμένει αναπάντητο
- αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο κ. Καμμένος κατά παράβαση των στρατιωτικών κανονισμών, χρησιμοποιεί ως πιλότος, πολεμικά ελικόπτερα. Θέτοντας σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές και στρατιωτικό υλικό για το οποίο έχουν πληρώσει οι Έλληνες Φορολογούμενοι. Στη θέση δηλαδή του οφειλόμενου σεβασμού στους νόμους, τους κανονισμούς αλλά και στα ίδια τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Έλληνες πολίτες, έχει μπει η αλαζονεία, η ανευθυνότητα και η παραβατική συμπεριφορά.
Πριν λίγες ημέρες ο κ. Καμμένος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιβόητη γραβάτα, μεταφέροντας, για άλλη μια φορά την χυδαιότητα στο διαδίκτυο. Δε βρήκε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη και ενέπλεξε ακόμη και το ανήλικο παιδί του. Κάθε λογικός και σοβαρός άνθρωπος μπορεί να κρίνει το ήθος και τη στάση του κ. Καμμένου.
Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και σε πολλά άλλα. Δε θα το κάνουμε σήμερα. Σε κάθε περίπτωση η στάση του είναι πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδης. Τίθεται ένα κρίσιμο ερώτημα: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ. Καμμένο ως ΥΕΘΑ της χώρας;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.