Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Μήνυμα ανανέωσης της ΝΔ έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μήνυμα ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη όπου μίλησε σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

«Στόχος μας είναι να σταματήσουμε την καχυποψία των πολιτών. Με το μητρώο πολιτικών στελεχών θα φτιάξουμε τη ΝΔ από
την αρχή», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενος σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε τα μέλη του Μητρώου και εξέφρασε την πρόθεσή του στην εκδήλωσή αυτή να γνωριστούν καλύτερα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για το γεγονός ότι τολμήσατε να περάσετε μέσα από μια διαδικασία η οποία είναι πρωτόγνωρη για ελληνικό κόμμα. Θυμάμαι ότι όταν έθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ, ως κεντρικό πυρήνα της πρότασης μου για τη  νέα «Νέα Δημοκρατία» έτσι όπως τη φανταζόμουν ήταν ένα ανοιχτό κόμμα το οποίο θα μπορούσε να δίνει ευκαιρία σε ικανούς ανθρώπους να ασχοληθούν ξανά με τα κομματικά δρώμενα της ΝΔ ασχέτως γνωριμιών και ασχέτως προσβάσεων στα εσωτερικά της ΝΔ» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι «δυστυχώς τα παραδοσιακά κόμματα έτσι όπως δομήθηκαν και οργανώθηκαν ήταν κατά κανόνα κλειστοί οργανισμοί, ήταν οργανισμοί που για να μπορέσει κάποιος να μπει μέσα να έχει τη δυνατότητα να διακριθεί, να προσφέρει τις υπηρεσίες του από οποιαδήποτε θέση, από υποψήφιος βουλευτής μέχρι τεχνοκράτης, έπρεπε να γνωρίζει κάποιον».

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του, η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο της χώρας από την κρίση.

«Ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία του και τελικά φόρτωσε τη χώρα με δύο μνημόνια και με διαρκή λιτότητα. Θέλουμε να πείσουμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο ίδιος τόνισε ότι στοιχεία της πολιτικής του ατζέντας είναι η στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και η προσέλκυση των επενδύσεων.

«Θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα είναι κυρίαρχη δύναμη για να μπόρέσει να βγάλει τη χώρα απο τον φαύλο κύκλο των μνημονίων. Θα είναι η πολιτική δύναμη που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση» συμπλήρωσε.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους, ήταν οι «γαλάζιοι» βουλευτές της Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, και Σάββας Αναστασιάδης καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Γιουτίκας.

Πριν την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, προβλήθηκε βίντεο όπου μιλούν άτομα που έχουν ενταχθεί ήδη στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών και μιλάνε για αυτό, ενώ, όπως επισημαίνεται αρμοδίως, συνεχίζεται η οργάνωση των ομάδων εργασίας ανά τομέα.
Τον Πρόεδρο της ΝΔ προλόγισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.