Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Πώς "εκβίασε" την χειραψία με τον Καραμανλή ο Καμμένος

Ποικιλοτρόπως συζητήθηκε η χειραψία του Κώστα καραμανλή με τον Πάνο Καμμένο.

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης του Πάνου Καμμένου με τον ΚαραμανλήΤο ερώτημα ωστόσο είναι υπό ποίες συνθήκες έγινε αυτή η χειραψία. Γιατί άλλα λέει η εικόνα και άλλα η γνώση του παρασκηνίου.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα είδαμε ο Πάνος Καμμένος πλησίασε τον Κώστα Καραμανλή στο εντευκτήριο της Βουλής, για να τον χαιρετήσει, το βράδυ της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου. Κι εμείς είδαμε την εικόνα της χειραψίας που
κάποιοι παρατρεχάμενοι του Καμμένου που είναι και της προσκολήσεως του Καραμανλή έσπευσαν να μοιράσουν στα social media.

Όμως Καραμανλής και Καμμένος  είχαν συναντηθεί και λίγα λεπτά νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», που επικαλείται βουλευτές της ΝΔ, ο κ. Καμμένος συνάντησε λίγο νωρίτερα τυχαία τον κ. Καραμανλή, στον διάδρομο της Βουλής.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κινήθηκε να χαιρετήσει τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά ο τελευταίος του γύρισε την πλάτη και έφυγε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια, γράφει ο «Βηματοδότης», ο κ. Καμμένος έψαξε και βρήκε τον κ. Καραμανλή, με βουλευτές της ΝΔ, στο εντευκτήριο. Τον πλησίασε, ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να αντιδράσει, και τον χαιρέτησε με τη φράση «τα σέβη μου, κύριε πρόεδρε».

Είναι βέλεπετε κι αυτή η σκασμένη "αστική ευγένεια" πάνω στην οποία ποντάρουν πολλοί για να εξάγονται εντυπώσεις.

Δηλαδή ο Καμμένος δεν νοιάζεται γιατί του γυρνά την πλάτη ο Καραμανλής, (παρεμπιπτόνως χρόνια πολλά πρόεδρε), αλλά νοιάζεται μόνο για τις εντυπώσεις που θα προκαλέσει έστω και μια αναγκαστική και τυπική χειραψία μαζί του, σε εκείνους που δεν ξέρουν πώς την απέσπασε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.