Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΡΗΤΗ TV



ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΜια άλλη συνέντευξη, διαφορετική από τα συνηθισμένα, έδωσε στην ΚΡΗΤΗ tv ο προέδρος της ΝΔ και αρχηγος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνέντευξη δόθηκε στον Γιώργο Σαχίνη στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στο Βλητέ της Σούδας στο Ακρωτήρι Χανίων.
Ιδιαιτερότητα της συνέντευξης αποτελεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε 1 ώρα και 30 λεπτά ασχολείται με την πολιτική μόλις
στο 10%.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 28 Μαρτίου, μετά το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού που είναι στις 8.30 μμ.


Το συντριπτικό κομμάτι της εκπομπής περιστρέφεται γύρω από μια συζήτηση πιο προσωπική όπου ο αρχηγός της ΝΔ ακομπλεξάριστα τοποθετείται από το ποδόσφαιρο και την τηλεοπτική μανία του Survivor μέχρι το ποιος είναι ο αρχηγός στο σπίτι του.
Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της οικογένειας Μητσοτάκη και εξηγεί γιατί το συγκεκριμένο σπίτι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ.


Φυσικά αναφέρεται στην πολιτική επικαιρότητα, στην προοπτική των εκλογών και τις σχέσεις με την Τουρκία ενώ για πρώτη φορά ανοίγει με συγκεκριμένες προτάσεις το θέμα της διευθέτησης του ελληνικού χρέους.


Η συνέντευξη του έχει πολλή Κρήτη και συμπεριλαμβάνει εξομολογήσεις για τα άγνωστα ταξίδια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη.



Φωτογραφίες: Αντώνης Ιγγλεζάκης


Κοινοποιήστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.