Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Κυρανάκης:Εμείς στη ΝΔ, λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό

Στη στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση που θα ασκηθούν πιέσεις από το εξωτερικό στην αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
«Εμείς λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό. Δεν έχει
λόγο ούτε το ΔΝΤ, ούτε ο κ. Σόιμπλε για τη στάση που θα κρατήσει η αντιπολίτευση», ανέφερε ο κ. Κυρανάκης, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM».
«Ο προϋπολογισμός του 2017 έχει βασιστεί στην πρόβλεψη που με στόμφο έκανε ο κ. Τσίπρας για 2,7% ανάπτυξη. Με τόσο μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, με εκροές καταθέσεων από τις τράπεζες και με τέτοια αύξηση της ανεργίας αυτός ο στόχος είναι παντελώς ανέφικτος. Αυτό σημαίνει ότι και το 2018 η κυβέρνηση θα φέρει νέα μέτρα. Το "η ανάπτυξη ήρθε" του κ. Τσίπρα είναι "fake news", είναι ψευδείς ειδήσεις», δήλωσε και συμπλήρωσε:
«Η κυβέρνηση επιλέγει να φορτώσει ξανά το βάρος στους αδύναμους, προκειμένου να κρατήσει άθικτο ένα συνδικαλιστικό νόμο και να δώσει προνόμια στους συνδικαλιστές. Εκείνοι που δήθεν έθεταν "κόκκινες γραμμές" για νέα περικοπή συντάξεων και νέα μείωση του αφορολόγητου, είναι οι ίδιοι που τελικά θα τα ψηφίσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.