Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Στο Ρέθυμνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτογραφίες)

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΛΓΑ  ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΡΕΘΥΜΝΟ


Πηγή: neakriti.gr
Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση και στο Ρέθυμνο.
Πλήθος κόσμου με σύμμαχο τον καλό καιρό παρακολούθησε την παρέλαση στην λεωφόρο
Κουντουριώτη.

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη στην επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Εισοδείων της Θεοτόκου. Ακολούθως, κατέθεσε στεφάνι στο χώρο του Ηρώου του Αγνώστου Στρατιώτη και εν συνεχεία, παρακολούθησε την στρατιωτική και μαθητική παρέλαση.


O ίδιος αναφέρθηκε στο επανάσταση των Ελλήνων αλλά αρνήθηκε να κάνει πολιτικό σχόλιο, επιθυμώντας να επικεντρωθεί στο μήνυμα της ημέρας και τη διπλή γιορτή για το έθνος.


Μητσοτάκης: παίρνουμε δύναμη από το παράδειγμά τους
Όπως τόνισε «σήμερα, πριν από ακριβώς 196 χρόνια, οι Έλληνες ξεκίνησαν τον δύσκολο αγώνα για Ελευθερία, για Ανεξαρτησία, για Δικαιοσύνη.Σήμερα, τιμούμε τη μνήμη τους και παίρνουμε δύναμη από το παράδειγμά τους. Δεν εγκλωβιζόμαστε, όμως, μόνο στο ένδοξο παρελθόν. Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι χρέος της δικής μας γενιάς, είναι να πετύχουμε μία καινούργια εθνική επανεκκίνηση.Με ενότητα, με ομοψυχία και με απόλυτο σεβασμό στις αξίες των προγόνων μας, στις αξίες του Έθνους μας. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

Την παρέλαση παρακολούθησαν επίσης μεταξύ άλλων η βουλευτής Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη και ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.