Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ντόρα: Ο καλύτερος σύμμαχος του Σόιμπλε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο καλύτερος σύμμαχος του Σόιμπλε είναι ο κ. Παππάς και η κυβέρνησή του», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Πολιτικής ότι η Γερμανία είναι πολιτικός αντίπαλος της Ελλάδας.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Γιώργο
Παπαχρήστο, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε πως «όταν κανείς προχωρά σε πολιτικές που τελικά δίνουν επιχειρήματα σε εκείνον που θέλει να επιβάλει τη δική του πολιτική είναι ο καλύτερος σύμμαχός αυτού με τον οποίο θεωρητικά διαφωνεί».
«Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, δεν ερχόμαστε να τάξουμε λαγούς με πετραχήλια και να πούμε στον καθένα αυτό που θέλει να ακούσει. Από την αρχή έχουμε πει ότι θα πούμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε και ότι θα κάνουμε συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι «στη ΝΔ κάνουμε τη δουλειά του μυρμηγκιού, κοιτάζουμε θέμα-θέμα για να δούμε τι μπορεί να γίνει».
«Πρέπει να αλλάξουμε αντίληψη, να καταλάβουμε ότι ο επιχειρηματίας δεν είναι απατεώνας και να αποποινικοποιήσουμε το κέρδος. Η επιχείρηση είναι αυτή που θα δώσει θέσεις εργασίας», υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ και επiσήμανε:
"Οι μεγάλες επενδύσεις είναι σημαντικές αλλά από μόνες τους δεν θα λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας".  Όσον αφορά το Κυπριακό, η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι «θα είναι έκπληξη αν βρεθεί λύση, αλλά δεν το βλέπω πολύ πιθανό στην παρούσα φάση».
«Αλλά αυτό δεν σημαίνει τέλος των διαπραγματεύσεων, ούτε σημαίνει ότι θα βρεθούμε σε αδιέξοδο, όπως με το σχέδιο Ανάν. Εδεχομένως οι διαπραγματεύσεις θα διακοπούν προσωρινά. Εκτιμώ ότι μετά το δημοψήφισμα στην Τουρκία θα υπάρξει νέος γύρος διαπραγματεύσεων», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.