Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέλη της ΝΔ - Μαζί αλλάζουμε μαζί κερδίζουμε



Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτουςαπό την εκλογή του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε στα περισσότερα από 400.000 μέλη του κόμματος την ακόλουθη επιστολή:

"Πριν από έναν χρόνο με τη συμμετοχή σας στην ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τα μέλη του
κόμματος πήρατε στα χέρια σας τις τύχες της παράταξής μας.
Όποια κι αν ήταν η επιλογή σας στον α΄ ή στον β΄ γύρο η συμμετοχή σας ήταν από μόνη της πολύτιμη. Έδειξε ότι οι ρίζες και οι κοινωνικές αναφορές της Νέας Δημοκρατίας είναι βαθιές και ισχυρές.
 Η τιμή που μου κάνατε εκλέγοντάς με πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ήταν μεγάλη. Και η ευθύνη που το αξίωμα συνεπάγεται ακόμα μεγαλύτερη. Στόχος μου είναι να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία πιο δυνατή πιο σύγχρονη πιο αξιόπιστη. Να αλλάξουμε οι ίδιοι προς το καλύτερο για να αλλάξουμε και τη χώρα προς το καλύτερο. Σε αυτόν τον έναν χρόνο κάναμε πολλά βήματα μπροστά. Εκσυγχρονίσαμε τη λειτουργία του κόμματος, θεσπίστηκε θητεία για τον πρόεδρο. Βάζουμε τάξη στα οικονομικά μας. Ενισχύθηκε ο ρόλος των μελών στη διαδικασία διαμόρφωσης πολιτικής και λήψης αποφάσεων. Η ανανέωση προχωρά σε όλα τα επίπεδα. Στα όργανα του κόμματος στις ομάδες εργασίας και στο Μητρώο Στελεχών. Διαμορφώνουμε ένα σύγχρονο κυβερνητικό πρόγραμμα, τη Συμφωνία Αλήθειας. Ένα ρεαλιστικό κοστολογημένο πρόγραμμα που θα θέσουμε σε εφαρμογή την επόμενη ημέρα της εκλογικής μας νίκης. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από εμάς για τις ανάγκες της δικής μας χώρας. Με λιγότερους φόρους και αλλαγές στο Κράτος και την Οικονομία που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή της μέσης ελληνικής οικογένειας και όσων νιώθουν ξεχασμένοι στα χρόνια της κρίσης.
Η πολιτική μας αποδίδει. Σήμερα η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη. Έχει εδραιωθεί ως ο φορέας της πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Όμως αυτό δεν είναι λόγος εφησυχασμού. Είναι κίνητρο για περισσότερη και πιο συστηματική δουλειά από όλους μας. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε για να φέρουμε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση σε μια κοινωνία που μοιάζει πιο απογοητευμένη από ποτέ.
Ως έθνος το έχουμε ξανακάνει. Έχουμε ξεπεράσει δυσκολίες πολύ μεγαλύτερες από την κρίση των τελευταίων ετών.
 Ως παράταξη έχουμε μπει και πάλι στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας. Θα τα καταφέρουμε και τώρα.
Η Ελλάδα θα γίνει ξανά δυνατή και περήφανη.
 Αυτό το πατριωτικό όραμα υπηρετώ ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτήν την προσπάθεια σε θέλω μαζί μου. Μαζί θα αλλάξουμε όσα χρειάζονται. Μαζί θα κερδίσουμε πρώτα τις εκλογές και μετά το στοίχημα για τη χώρα.
Θέλω τις ιδέες και τις προτάσεις σου μέσα από τις διαδικασίες που έχουμε δημιουργήσει. Τη μικρή οικονομική σου βοήθεια μέσω της Κάρτας Μέλους. Την καθημερινή πολιτική σου δράση σε όποιον χώρο και αν κινείσαι.
 Η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας είσαι εσύ.
 Από τον δικό σου αγώνα αντλώ δύναμη κι εγώ”.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.