Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Την προσεχή Δευτέρα ξεκινούν στη ΝΔ εκδηλώσεις με τίτλο "Ημέρες Ελευθερίας"- Ομιλήτρια η Ντόρα Μπακογιάννη

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ (Πειραιώς 62, Μοσχάτο) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση του κύκλου «Ημέρες Ελευθερίας» που διοργανώνει η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ΝΔ με θέμα:

«Η απελευθέρωση της επιχειρηματικότητας
ως μοχλός οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας»

Ομιλήτρια: Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ΝΔ
Συντονιστής: Γιάννης Οικονόμου, Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ΝΔ



Τι είναι οι «Ημέρες Ελευθερίας»

Η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ΝΔ ανοίγει κύκλο εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Ημέρες Ελευθερίας» με πολιτικά θέματα, οι οποίες θα διεξάγονται μια φορά το μήνα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.


Πως θα διεξάγονται οι «Ημέρες Ελευθερίας»

Μια προσωπικότητα από τους χώρους της πολιτικής, της αγοράς και της Ακαδημαϊκής κοινότητας θα είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος της κάθε εκδήλωσης.
Οι εκδηλώσεις θα διεξάγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοούν την ενεργή συμμετοχή του κοινού . Οι σύντομες εισηγήσεις των ομιλητών θα αποτελούν το έναυσμα για τη συζήτηση με το κοινό.


Ποιο είναι το πλαίσιο της συζήτησης για την επιχειρηματικότητα 
   
Η δαιμονοποίηση της Επιχειρηματικότητας και του Κέρδους από την Αριστερά.

Από το ατομικό κέρδος στην ευημερία των λαών (πως το ατομικό κέρδος αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη των σύγχρονων κοινωνιών – παράθεση στοιχείων από αύξηση προσδόκιμου ζωής, βελτίωση της ποιότητας ζωής, πρόσβαση στην κοινωνία της πληροφορίας κλπ.).

Απελευθέρωση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Προτάσεις – θέσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικής κουλτούρας και του επιχειρείν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.