Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Σία Αναγνωστοπούλου για Εξάρχεια: Ε, δεν έγινε και τίποτα!!!- Με αυτά τα μυαλά δεν λύνεται το πρόβλημα



Η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ έφερε στην επιφάνεια την  ανάγκη κατάλυσης του άβατου των Εξαρχείων.

Όλα τα κόμματα υιοθέτησαν τη θέση που εδώ και καιρό διατυπώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με την οποία δηλώνει ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να λήξει.

Ωστόσο από την πλευρά της κυβέρνησης όχι μόνο δεν συγκινούνται, αλλά και σφυρίζουν αδιάφορα, καθώς
θεωρούν ότι δεν τρέχει δα και τίποτα περίεργο.
Χαρακτηριστική είναι η στάση της κυρίας Σίας  Αναγνωστοπούλου  η οποία θεωρεί ότι δεν συμβαίνει και τίποτα το φρικτό στα Εξάρχεια. Όπως δήλωσε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στην εν λόγω περιοχή της Αθήνας με αφορμή και την επίθεση με καλάσνικοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ,  «Η ασφάλεια δεν λύνεται πάντα με βίαιο τρόπο. Η ασφάλεια λύνεται με το να δει κανείς ποια είναι η πηγή του κακού ή αν χρησιμοποιούνται τα Εξάρχεια από άλλους που δεν ζουν εκεί μόνο και μόνο για να δημιουργείται αυτή η εικόνα ότι στα Εξάρχεια συμβαίνει κάτι φρικτό και τρομερό».
Και μετά θέλετε να λυθεί το πρόβλημα στα Εξάρχεια. Γιατί σε θεωρητική βάση καλά είναι όλα αυτά που λέει η κυρία Αναγνωστοπούλου, αλλά εδώ το πρόβλημα είναι ουσιαστικό και δεν έχει να κάνει με κάποιες επιτροπές διαλόγου που πρέπει να συσταθούν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να προτείνουν λύσεις, αλλά με τις ζωές ανθρώπων που απειλούνται και η απειλή αυτή πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.