Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΝΔ για Πολάκη: Αντί να υβρίζει που ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Ευαγγελισμό, ας το κάνει κι αυτός

Αλήθεια από πότε ο κ. Πολάκης θεωρεί τα νοσοκομεία τσιφλίκι του και θα πρέπει άδεια ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να τα επισκεφθεί;
Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη χθες στον Ευαγγελισμό φαίνεται ότι "πόνεσε" τον υβριστή υπουργό κ. Πολάκη, ο οποίος επετέθη στον πρόεδρο της ΝΔ επειδή πήγε χθες ξαφνικά στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε..

Στο σχόλιό του στο Facebook, ο κ. Πολάκης
έγραφε αργά χθες το βράδυ: «Όταν έκλεινε ο Άδωνις τέσσερα νοσοκομεία και έδιωχνε 2.500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια, (τότε ντε που ήσουν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15.000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;; Άλλαξε image maker, από γκρεμό σε καταστροφή σε πάει.....(πάντα γύρω απ’ το Κολωνάκι βέβαια είτε για καφέ είτε για εφημερία)».
pol

Είχε προηγηθεί η βραδινή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό. «Μόλις επισκέφθηκα αιφνιδιαστικά το νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε ημέρα εφημερίας. Ένα σχόλιο μόνο: οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες», έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ σε ανάρτησή του στο Twitter.
 Image result for μητσοτάκης ευαγγελισμός
 
Απαντώντας την Τρίτη στον κ. Πολάκη, η ΝΔ σημείωσε: «Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον "Ευαγγελισμό".
Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει - όπως υποχρεούται - να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που - με ευθύνη της Κυβέρνησης - συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας.
Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας».
Η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας προκάλεσε και την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε σχόλιό του στο Twitter ανέφερε: «Άρρωστος! Στις 04:00 δείτε τί κάνει; βρίζει τον @kmitsotakis και εμένα που έφτιαξα τα νέα χειρουργεία εκεί με την ΕΤΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.