Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ντόρα: Ο Τσίπρας ετοιμάζει ηρωική έξοδο- Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση οι εκλογές είναι ante portas - Αυτό που πέτυχε ο Κυριάκος σε ένα χρόνο είναι πρωτόγνωρο



Την πεποίθησή της ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επιλέξει την ηρωική έξοδο και τις πρόωρες εκλογές, εκφράζει μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά» η βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη.
 Αν συνεχίσει να κωλυσιεργεί στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης οι εκλογές είναι ante portas προσθέτει.
Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ
υποστηρίζει επίσης ότι χρειάζεται ένα σταθερό φορολογικό σύστημα με μειωμένους συντελεστές για να γίνουν επενδύσεις που θα φέρουν δουλειές, ενώ σημειώνει ότι αυτό το οποίο έχει επιτευχθεί τον τελευταίο χρόνο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αρχηγός της Ν.Δ είναι πρωτόγνωρο στην ελληνική πολιτική ζωή.
«Αυτό το οποίο έχει επιτευχθεί τον τελευταίο χρόνο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αρχηγός της Ν.Δ. είναι πρωτόγνωρο στην ελληνική πολιτική ζωή. Στις πιο κακές για μας δημοσκοπήσεις η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι 17 μονάδες από τον Σεπτέμβριο του 2015. Δεκαεπτά μονάδες σε ενάμιση χρόνο είναι κάτι που σπανίως συμβαίνει. Όταν οι εκλογές προσδιοριστούν χρονικά τότε θα εκδηλωθεί ακόμα μεγαλύτερο κύμα υπέρ της πολιτικής αλλαγής την οποία ο τόπος και οι Έλληνες έχουν ανάγκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.