Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Επιστρέφει ο Σύνδεσμος 74




Πηγή: εφημερίδα Παρασκήνιο

Εκδήλωση στο Μοσχάτο ετοιμάζει ο γαλάζιος Σύνδεσμος '74μέσα στις επόμενες μέρες Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και μάλιστα στην εκδήλωση θα δώσει το παρών και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Άλλωστε για τον λόγο αυτόν γίνεται και η κίνηση αυτή, ώστε οι παλαιότεροι μέσω του Συνδέσμου, να ενώσουν τη φωνή τους με τον
σημερινό πρόεδρο της ΝΔ. Μεταξύ άλλων το γενικό πρόσταγμα για τη συγκέντρωση έχουν ο πρώην γενικός διευθυντής της ΝΔ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και στενός του συνεργάτης Αντώνης Σγαρδέλης και ο πρόεδρος των τρόλεϊ την περίοδο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη Παντελής Λιάτας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος 74 είναι ουσιαστικά για ένα think tank που δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 90 και αποτελείται από γαλάζια στελέχη που έχουν υπηρετήσει τον κομματικό και κυβερνητικό μηχανισμό από θέσεις ευθύνης κατά το παρελθόν. Έχει στόχο τη διαφύλαξη των αρχών και των αξιών της Κεντροδεξιάς παράταξης.
Ο Σύνδεσμος όταν πρωτοξεκίνησε αποτελείτο κυρίως από εβερτικά στελέχη ενώ με το πέρασμα του χρόνου συμμετείχαν πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει ουσιαστικά όλους τους προέδρους του κόμματος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.