Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Φιλανθρωπικό Open House της Ν.Δ στα καινούργια γραφεία της Θεσσαλονίκης



Πηγή: εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΑΞΗ κάνει αυτή την Κυριακή η Ν.Δ Θεσσαλονίκης το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία
Οι γαλάζιοι του Βορρά ανοίγουν για πέντε ώρες τα γραφεία του κόμματος στους πολίτες της Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση Open House και καλώντας τον κόσμο να επισκεφθεί τα γραφεία του κόμματος.
Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να γίνει
την Κυριακή από τις 12 έως τις 5 το μεσημέρι στα καινούργια γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Μιχαήλ Καλού στην περιοχή του Βαρδάρη Πέρα από τη γνωριμία του κόσμου με τα γραφεία αλλά και τα στελέχη της Ν.Δ το κάλεσμα θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Κι αυτό γιατί τα έσοδα από την εκδήλωση (το εισιτήριο για το Open House θα κοστίζει 5 ευρώ και θα περιλαμβάνει έναν μίνι μπουφέ), θα διατεθούν για την ενίσχυση δύο παιδικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης. Επίσης η εκδήλωση θα έχει και χριστουγεννιάτικο χρώμα καθώς είναι προγραμματισμένη η παρουσία μιας παιδικής χορωδίας που θα ερμηνεύσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Όσο για τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων της ΝΔ, ένα θέμα που συζητιέται από το καλοκαίρι στο γαλάζιο παρασκήνιο, όπως όλα δείχνουν θα γίνουν την καινούργια χρονιά από τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα ανέβει στον Βορρά πιθανότατα εντός του Ιανουαρίου για να κόψει και τη βασιλόπιτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.