Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ανέβαλε την επίσκεψή του στο Αγιο Ορος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την απόφαση του ΣτΕ

Πηγή: iefimerida.gr
Ανέβαλε την επίσκεψή του Άγιο Όρος ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το «νόμο Παππά» για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο κ. Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει σήμερα το πρωί, όπως κρίθηκε όμως δεν ήταν δυνατό να απομονωθεί για ένα
24ωρο στο «Περιβόλι της Παναγίας» τη στιγμή που οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, έπειτα από την απόφαση του Ανώτατου Ακυρωτικού Συμβουλίου, είναι ραγδαίες.
Ο πρόεδρος της ΝΔ παρέμεινε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μέχρι αργά το βράδυ χθες στο γραφείο του πραγματοποιώντας με τους στενούς συνεργάτες του προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πειραιώς υποστηρίζει ότι πλέον «ενισχύονται τα εκλογικά σενάρια» καθώς έπειτα από την απόφαση του ΣτΕ όλα είναι ρευστά, και η κυβέρνηση «δεν θα αντέξει στο νέο πολιτικό περιβάλλον που δημιουργείται».
Τέλος, η ΝΔ ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει «ολοκληρωμένη πρόταση για την ουσιαστική αποκατάσταση της πολυφωνίας και τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου», μία πρωτοβουλία η οποία πηγάζει και από την πεποίθηση που δημιουργήθηκε στην Πειραιώς ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχουν χάσει πλέον την πρωτοβουλία πολιτικών κινήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.