Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο κ. Μητσοτάκης να καλέσει τους συνεργάτες του να ξεκαθαρίσουν αν θα αφοσιωθούν στον κοινό αγώνα ή θα επιλέξουν τον προσωπικό αγώνα- «Ή παπάς – παπάς ή ζευγάς – ζευγάς»



Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ κρίσιμη καμπή…
Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει ότι από τη στάση, την τακτική και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα θα εξαρτηθεί αν η συμμορία των καπηλευτών του ονόματος της Αριστεράς… αν η ομάδα των βιαστών της εξουσίας… αν οι «νεκροθάφτες» των
συμφερόντων και των ελπίδων του ελληνικού λαού, θα μας αδειάσουν μια ώρα αρχύτερα τη γωνιά, μήπως και προλάβει η ΝΔ τίποτα όρθιο.
Την Τρίτη που έχει Πολιτική Επιτροπή η ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ξεκαθαρίσει σε όλα τα στελέχη της ότι όλοι, ανεξαιρέτως, πρέπει να βάλουν πλάτη στον αγώνα για τη σωτηρία της χώρας.
Επίσης πρέπει να καλέσει τους συνεργάτες του να ξεκαθαρίσουν ποιοι από αυτούς θα είναι υποψήφιοι και ποιοι όχι.
Δεν είναι δυνατόν να κάνει έναν αγώνα και στη μέση του αγώνα να φεύγουν στελέχη από καίριες θέσεις για να δώσουν προσωπικό αγώνα για μια βουλευτική έδρα.
Η ομάδα γύρω από τον κ. Μητσοτάκη πρέπει να είναι ενιαία και συμπαγής. Στην τελικά φάση της μάχης δεν επιτρέπεται να απουσιάσουν κάποιοι για να δώσουν προσωπικό αγώνα. Μέχρι να μάθουν τι πρέπει να κάνουν οι αντικαταστάτες τους θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Επίσης τα πρόσωπα αυτά, που σήμερα βρίσκονται γύρω από τον κ. Μητσοτάκη θα πρέπει αύριο να στελεχώσουν το Μαξίμου. Δεν πρέπει να επαναληφθεί το φαινόμενο να μένει «γυμνό» το πρωθυπουργικό γραφείο επειδή κάποιοι θέλουν να «ξαποστάσουν» στα βουλευτικά έδρανα.
Όλα αυτά ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να τα ξεκαθαρίσει τώρα και τα στελέχη γύρω του να ξεκαθαρίσουν : «Ή παπάς – παπάς ή ζευγάς – ζευγάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.