Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Κουβέλης σε ρόλο Λεβέντη- Εκλιπαρεί να τον αφήσουν να στηρίξει (με τι;) την κυβέρνηση!!!

Έλεος πια βρε Αλέξη...
Απευθύνεις κάλεσμα για συσπείρωση της Αριστεράς και ο άνθρωπος προστρέχει...
Σου λέει "ναι Αλέξη μου, είμαι παρών. Αξιοποίησέ με", κι εσύ σφυρίζεις αδιάφορα...
Ήταν ο μόνος πρόθυμος να σε στηρίξει ακόμα κι όταν εσύ ένιωθες πανίσχυρος και δεν ήθελες καν
να τον ακούς, παρότι σε αυτόν οφείλεις κατά μεγάλο μέρος το γεγονός ότι σήμερα είσαι πρωθυπουργός αφού εξ αιτίας του δεν εξελέγη Πρόεδρος το 2015 και πήγαμε σε πρόωρες εκλογές.

Σήμερα πρωί - πρωί βγήκε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και σου έστειλε δημοσίως μήνυμα λέγοντας «οφείλουμε να προσφέρουμε στην προσπάθεια για την αλλαγή στην Ευρώπη και για την ανάκαμψη της χώρας».
Όπως καταλάβατε πρόκειται για τον πρόεδρο της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος γιατί η προθυμία του να ενταχθεί στην κυβέρνηση δεν τυγχάνει της αμέσου προσοχής της κυβέρνησης.
Βέβαια ο Αλέξης έχει κάθε λόγο να σφυρίζει αδιάφορα στην προσφορά του κ. Κουβέλη, αφού ο λαός ξέρει ότι μεγάλο μέρος των όσων τραβάει σήμερα οφείλονται στην προθυμία του κ. Φώτη από το 2014-2015 να βοηθήσει  τον Αλέξη να ανέβει στην εξουσία, και το πρόσωπό του οι πολίτες το έχουν ταυτίσει με τη μαύρη μέρα των πρόωρων εκλογών του 2015.
Ο κ. Φώτης όμως επιμένει και με κάθε τρόπο θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Χτυπάει πόρτες... κάνει δηλώσεις... υπενθυμίζοντας ότι "είμαι εδώ, αξιοποιείστε με".
Αλλά αυτός ο άκαρδος Αλέξης κάνει ότι δεν ακούει...
Μη φοβάσε κυρ Φώτη, στο τέλος ο Αλέξης τα ενδώσει. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν θα έχει ανελλακτική λύση... Θα είσαι ο μόνος που θα ανταποκριθείς στο κάλεσμά του.
Σκέψου τι μοναδικότητα έχεις; Ακόμα και ο Λεβέντης έκανε πίσω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.