Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Φτάνουν πια τα εσωκομματικά στη ΝΔ- Ο Κυριάκος να συνεχίσει τον πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ με εκείνους που θέλουν να μάχονται τον εχθρό κι όχι με εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν εμφύλιο!



Τελικά ή εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω ή εκεί στη ΝΔ τους έχει πειράξει το φθινόπωρο και οι εναλλαγές του καιρού ή δεν ξέρω τι άλλο…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να ρίξει τις διαχωριστικές γραμμές που έχει υψώσει ο Τσίπρας για να «μαντρώσει» ψηφοφόρους.
Ο αντιπρόεδρός του Άδωνις  Γεωργιάδης μέσα στον αντικομμουνιστικό του οίστρο, δεν μπορεί να
αυτοπεριοριστεί και αμολάει τη γνωστή παρόλα που προκάλεσε αντιδράσεις.
Ο Κουμουτσάκος αναλαμβάνει, ως εκπρόσωπος του κόμματος να θυμίσει ποιος χαράσσει τη γραμμή του κόμματος.
Και φυσικά σε κάθε σοβαρό κόμμα η υπόθεση θα έπρεπε να λήξει εκεί.
Δυστυχώς όμως διάφοροι θερμοκέφαλοι γράφουν διάφορα σχόλια στο internet και ο Άδωνις επανέρχεται για να υπερασπιστεί τον Κουμουτσάκο που τον βρίζουν ψηφοφόροι του, οπότε ανοίγει ένας διάλογος, που κανένας λόγος δεν υπήρχε να ανοίξει, και ο οποίος συντηρεί το ζήτημα. Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ στη γωνία τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση και χαρά.
Και πάλι θα έλεγε κανείς ότι το ζήτημα εκτονώθηκε και ότι έκλεισε.
Έρχεται όμως η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της και αδειάζει και πάλι τον Άδωνη και τη Μισέλ.
Το ίδιο κάνουν κι άλλοι βουλευτές...
Και το «κερασάκι στην τούρτα» έρχεται να το βάλει ο Γιώργος Βλάχος ο οποίος επικαλούμενος το όνομα του Καραμανλή (αλήθεια τον ρώτησε) συν τοις άλλοις καλεί τον Άδωνη να παραιτηθεί.
Καταλαβαίνετε ότι από μια παρόλα, για να μη πω πα#@ριά που είπε ο Άδωνις έχει δημιουργηθεί εσωκομματικό θέμα στη ΝΔ;
Κι ένα θέμα που έπρεπε να φροντίσουν όλοι να το κουκουλώσουν όπως – όπως,  κάποιοι φροντίζουν να το συντηρούν στην επιφάνεια;
Καταλαβαίνουν ότι με τη στάση τους ρίχνουν «νερό στον μύλο» του ΣΥΡΙΖΑ;
Κι αν δεν τους νοιάζει αυτούς που ούτως ή άλλως έχουν την βουλευτική τους αποζημίωση και καλοπερνάνε,  μπορούν να ρωτήσουν το λαό που υποφέρει και θέλει να φύγει μια ώρα αρχύτερα ο ΣΥΡΙΖΑ;
Έχουν καταλάβει τις ευθύνες που έχουν απέναντι στην πατρίδα; Είναι δυνατόν να βλέπουν τη χώρα  να καταρρέει και αυτοί να κάνουν προσπάθειες να αναδείξουν σε μείζον εσωκομματικό ζήτημα μια ατυχή δήλωση του Γεωργιάδη;
Έλεος πια… Σταματήστε αυτήν την άθλια παράσταση γιατί στο τέλος ο λαός θα πει ότι αν δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας την ώρα της μάχης, τότε δεν σας αξίζει η νίκη.
Κι επιτέλους ο πρόεδρος του κόμματος ας τους συμμαζέψει και ας συνεχίσει τον αγώνα με εκείνους που θέλουν να πολεμήσουν τον εχθρό και όχι με εκείνους που ψάχνουν ευκαιρία για να ξεκινήσουν εμφύλιο.

rigillis18.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.