Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Σφυροκόπημα Κικίλια για προσφυγικό με αφορμή τις καταγγελίες Βουδούρη

Στο στόχαστρο του Βασίλη Κικίλια, υπέυθυνου της ΝΔ για τη μεταναστευτική πολιτική, βρέθηκε η κυβέρνηση με αφορμή τη μεταναστευτική πολιτική και τις καταγγελίες Βουδούρη.

Για κακοδιαχείριση και ανεπάρκεια στο προσφυγικό ζήτημα κατηγορούν την κυβέρνηση εννέα βουλευτές της ΝΔ σε ερώτησή τους με θέμα «επίσημες καταγγελίες και σκιές στη διαχείριση του προσφυγικού».

«Είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός υγείας και έχει ειδικό γραμματέα που τον καταγγέλλει ευθέως για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν εντός του
κοινοβουλίου; Μπορείτε να φανταστείτε τι θα έλεγαν οι συνάδελφοί σας του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα πλαίσια της... ευπρεπούς αντιπολίτευσης»; τόνισε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

«Τόσο αξιοπρεπής αντιπολίτευση δεν έχει υπάρξει ξανά», πρόσθεσε.

«Αν έχετε προσωπική ευθύνη, πάρτε την», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, απευθυνόμενος στον Γιάννη Μουζάλα, για να συνεχίσει λέγοντας: Aν δεν έχετε προσωπική ευθύνη, πείτε μας ποιος βάζει τις υπογραφές, για τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα λεφτά του προσφυγικού-μεταναστευτικού.
«Πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός, γιατί τα υπουργεία Δημοσίας Τάξης και Εθνικής Άμυνας πληρώνουν από τους προϋπολογισμούς τους, μέρος του προσφυγικού», επεσήμανε, μεταξύ άλλων.
«Περιμένω μια απάντηση σήμερα από εσάς, ισχύουν οι καταγγελίες; Aν ισχύουν να πράξετε τα δέοντα και να πάτε στον εισαγγελέα, αν δεν ισχύουν να μας πείτε ότι η δική σας επιλογή, ο κ. Βουδούρης έχει δική του ατζέντα», κατέληξε ο ειδικός Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.