Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η νέα "κοτρώνα" του Τσίπρα, που έκανε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να νιώσουν άσχημα

Θέλει μερικές φορές, έστω και ειρωνευόμενος, να φανεί ότι γνωρίζει από ατική ευγένια, αλλά το παλικάρι τα κάνει "μούσκεμα" επειδή δεν έχει υπόβαθρο.
Ο λόγος για το... αστέρι μας, τον πρωθυπουργό μας, ο οποίος μιλώντας χθες στη Βουλή για τις απολύσεις στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια είπε:


"Στα ιδιωτικά σχολεία μας κατηγορήσατε ότι δεν επιτρέπουμε απολύσεις κακών εκπαιδευτικών. Αυτό που έγινε ήταν να επανέλθει η ρύθμιση της ΝΔ στις αρχές της Μεταπολίτευσης. Να μην μπορεί να γίνει απόλυση χωρίς τεκμηρίωση σε εκπαιδευτικό συμβούλιο. Αυτό γίνεται γιατί η Παιδεία είναι λειτούργημα και αυτοί οι εκπαιδευτικοί δίνουν πτυχία. Ο κύριος Ράλλης που έφερε τη ρύθμιση ήταν Σοβιετικός";
 
Βουλευτές που τον άκουσαν και αντελήφθησαν το "μαργαριτάρι" του πέταξε, του φώναξαν "αείμνηστος Ράλλης"...  ενώ ήταν εμφανής η δυσφορία τους για την "κοτρώνα" που πέταξε ο πρωθυπουργός. 
Ο κ. Τσίπρας το αντελήφθη (τα πιάνει αμέσως, και αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε) και επανέλαβε: "ο αείμνηστος Ράλλης", προσπαθώντας να τα διορθώσει τη γκάφα του, αφού όσοι γνωρίζουν στοιχειώδη ελληνικά ξέρουν ότι κάποιον που έχει πεθάνει, δεν τον αποκαλείς "κύριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.