Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Τσιάρας για οικονομικά ΝΔ: Θα αναζητηθούν ευθύνες για το παρελθόν-Αλλάζουμε σελίδα με εξυγίανση και νοικοκύρεμα

"Η ΝΔ έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα και από τις δημοσκοπήσεις αλλά και από την επαφή μας με την κοινωνία. Οι πολίτες μέρα με τη μέρα εμπιστεύονται όλο και περισσότερο τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη" δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ Κώστας Τσιάρας.
Αναφερόμενος στην προ ημερησίας διάταξη συζήτηση για την διαπλοκή που θα γίνει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή είπε ότι η πρωτοβουλία δεν ήταν του πρωθυπουργού αλλά αναγκάστηκε να σηκώσει το γάντι ύστερα
από έντονες πιέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.
"Τον Μάρτιο μια αντίστοιχη διαδικασία εξελίχθηκε σε φιάσκο για τον πρωθυπουργό. Φανταστείτε τι θα γίνει τώρα που όλοι έχουν αντιληφθεί πως η διαφθορά είναι βασικό στοιχείο αυτής της κυβέρνησης καθώς έχουν μεσολαβήσει το σκάνδαλο με τις τηλεοπτικές άδειες και την Τράπεζα Αττικής" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας.
Ερωτηθείς για τα δάνεια που είχε λάβει στο παρελθόν η ΝΔ είπε ότι "το πρώτο χρονικό διάστημα μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε ένα πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης της ΝΔ, δίνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Με την αντικατάσταση των γραφείων, υπο δεκαπλασιάσαμε το κόστος. Ένα ζωντανό παράδειγμα που δείχνει ότι ξεκινάμε νοικοκυρεύοντάς το σπίτι μας".  Ο κ. Τσιάρας έκανε μάλιστα λόγο για αναζήτηση ευθυνών για όσα συνέβησαν στο παρελθόν.
Ο γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ υπενθύμισε ότι το κόμμα του ψήφισε υπέρ της εξεταστικής για τη δανειοδότηση των κομμάτων σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που αρνείται την εξεταστική για το πως οδηγηθήκαμε στο 3ο Μνημόνιο.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί. Πρέπει να απολογηθεί γιατί είμαστε χαμηλότερα από τη Ναμίμπια σε δείκτες ανάπτυξης, γιατί κόπηκε το ΕΚΑΣ  από χιλιάδες συνταξιούχους , για το τρομερό έλλειμα στο ελληνικό δημόσιο και γιατί εκλεισαν30.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την αρχή του έτους" κατέληξε ο κ. Τσιάρας.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.