Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Στο Λαύριο από το πρωί ο Κυριάκος

Φωτογραφία: Eurokinissi/Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΝέο κύκλο περιοδειών ξεκινάει από σήμερα Παρασκευή (30/9), ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επίκεντρο το θέμα της ανεργίας, αλλά και τη δυνατότητα ανάπτυξης κάθε περιοχής που επισκέπτεται
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέπτεται σήμερα το Λαύριο, πρώτο σταθμό του νέου κύκλου
περιοδειών του. Πρόκειται για περιοχή με μεγάλο ποσοστό ανεργίας, με τον κ. Μητσοτάκη να ξεκινάει από εκεί τις περιοδείες του, για συμβολικούς λόγους.
Παράλληλα όμως το Λαύριο είναι και μια περιοχή της Αττικής με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης τόσο στον τομέα της κρουαζιέρας, όσο και στον τομέα των επιβατηγών μεταφορών, μιας και είναι πλέον το κοντονότερο λιμάνι προς πολλά νησιά των κυκλάδων.

«Ο οδικός χάρτης για την επανεκκίνηση της οικονομίας έχει στο επίκεντρο του τις νέες δουλειές», είχε επισημάνει από το βήμα της ΔΕΘ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως «εάν υπάρχει σήμερα μια απολύτως επείγουσα προτεραιότητα στην ελληνική οικονομία, είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας».
Στο Λαύριο αλλά και στις λοιπές περιοχές που θα επισκεφθεί στην ελληνική περιφέρεια ο κ. Μητσοτάκης, θα έχει πάντα επαφές με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και φορέων που διαμορφώνουν την οικονομική ζωή κάθε περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.