Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Ο Κυριάκος φωτογραφίζεται στα νέα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς- Τι έγραψε στο twitter- "Ξεκινάμε", το σύνθημά του


  Μια υπόσχεση που είχε δώσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ, υλοποίησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετακόμισε τα γραφεία του κόμματος σε ένα πιο φθηνό και ενεργειακά φιλικό προς το περιβάλλον και λιγότερο κοστοβόρο κτίριο.
Σήμερα, 18 Αυγούστου, άρχισαν να λειτουργούν για πρώτη ημέρα τα νέα γραφεία της ΝΔ, εξοικονομώντας ουσιαστικά 90.000 ευρώ το μήνα!!!
Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαταστάθηκε στα νέα γραφεία και θέλησε να πει καλημέρα, μέσω twitter, από τα νέα γραφεία του κόμματος.

O κ. Μητσοτάκης έγραψε στο twitter:
Ξεκινάμε! Καλημέρα από τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας!

Κατά την προσέλευσή του, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι η μετακόμιση του κόμματος από το πολυτελές κτήριο της Συγγρού στα νέα γραφεία στο Μοσχάτο έχει ως στόχο το «συμμάζεμα» των οικονομικών του, καθώς από τις 95.000 μηνιαίως που κατέβαλε ως ενοίκιο, το μίσθωμα για το νέο κτήριο διαμορφώνεται πλέον στα 9.800 ευρώ τον μήνα.

«Μία νέα σελίδα ξεκινά σήμερα για τη ΝΔ εδώ στα καινούρια μας γραφεία στην όμορφη γειτονιά του Μοσχάτου και άλλη μία προεκλογική δέσμευσή μου γίνεται πράξη. Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, τη Νέα Δημοκρατία και στέλνουμε ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ότι μπορούμε να βάλουμε και τη χώρα σε τάξη και να την οδηγήσουμε στην έξοδο από την κρίση. Εύχομαι τα νέα γραφεία να είναι τυχερά, καλορίζικα και να οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία σ’ έναν νέο κύκλο πολιτικών επιτυχιών» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. 
 

 Ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ κ. Παπαθανασίου, υποδέχθηκε στα νέα γραφεία τον Κυριάκο Μητσοτάκη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.