Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο κ. Μεϊμαράκης και να καταστήσει σαφές στην ΑΥΓΗ ότι "χτυπάει λάθος πόρτα"



Επανέρχεται η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της επικείμενης παρέμβασης καραμανλικού στελέχους κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη (αλήθεια η αποκλειστική πληροφόρηση και η εμμονή δημιουργεί ερωτήματα για υπόγειες διαδρομές…).

Σήμερα λοιπόν θέτει το ερώτημα: « Ποιός «Καραμανλικός» ετοιμάζεται μόλις τελειώσει τις
παρατεταμένες διακοπές του, για βαρυσήμαντη παρέμβαση κατά της ηγεσίας της ΝΔ λόγω της στάσης της στην υπόθεση Γεωργίου»...
Βέβαια οι τακτικοί αναγνώστες της «Αυγής» θα είχαν διαβάσει σε παλαιότερο δημοσίευμα του κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ την προτροπή προς τον κ. Μεϊμαράκη να πράξει κάτι ανάλογο.
Το ερώτημα είναι αν θα υποκύψει στις πιέσεις ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ή η αυγούλα κρούει ασκόπως τη θύρα του κ. Μεϊμαράκη.
Πάντως αυτή η εμμονή της «Αυγής» μόνο ερωτήματα εγείρει…               
Και ο κ. Μεϊμαράκης θα πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτά τα σενάρια αποδεικνύοντας ότι οι «πιέσεις» του κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον αφορούν και ότι χτυπάνε λάθος πόρτα. 
Άλλωστε ο ίδιος τα όποια κομματικά ζητήματα, και ειδικά αυτά του αφορούσαν τη γραμμή της ΝΔ, τα έλυνε πάντα εντός κομματικών οργάνων και όχι από τα "μικρόφωνα".

1 σχόλιο:

  1. Ο Μεϊμαράκης θα "ξεκαθαρίσει" τη θέση του απαντώντας σε μία φυλλάδα; τους έχει γραμμένους. Εδώ δεν ξεκαθάρισε ο Μητσοτάκης για την ΕΛΣΤΑΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.