Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Στη Βουλή φέρνει τις καταγγελίες Σταμπουλή για τη σίτιση των προσφύγων ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στη Βουλή έρχονται οι καταγγελίες της βουλευτού τουτ ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Σταμπουλή για ανάθεση του έργου σίτισης προσφύγων στις Σέρρες, ύψους 750.000 ευρώ σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις σχετικές καταγγελίες βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύουν επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για εύλογα ερωτηματικά που εγείρονται σχετικά τόσο με το αδιάβλητο της διαδικασίας όσο και με την ηθική διάσταση του θέματος.

Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το θέμα.
Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι «στην περίπτωση της σίτισης των 420 προσφύγων που φιλοξενούνται στο νομό Σερρών, αποδεικνύεται πως κίνητρο ορισμένων δεν είναι τα φιλάνθρωπα αισθήματα, αλλά η πολιτική και οικονομική ιδιοτέλεια.»
Ο κ. Γεωργιάδης ρωτά τους αρμόδιους υπουργούς Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο και Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, αν υπήρξε διαδικασία ελέγχου του φακέλου των εταιριών που υπέβαλαν αίτηση στο διαγωνισμό, ώστε να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο του διαγωνισμού και να αποκλειστούν οι «ημέτεροι», για ποιον λόγο παραιτήθηκε ο κ. Τάπας, εφόσον δεν αποδέχεται την ύπαρξη ζητήματος ηθικής ευθύνης, ποιος είναι ο τελικός προϋπολογισμός του διαγωνισμού και πότε θα επαναληφθεί ο διαγωνισμός;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.