Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

"Ξεσκονίζουν" τον προϋπολογισμό στη ΝΔ για να δουν τι περικοπές μπορούν να γίνουν σε δημόσιες δαπάνες

Πηγή: parapolitika.gr
Για τα καλά έχουν πιάσει δουλειά στην οδό Πειραιώς, εκεί όπου στεγάζονται πλέον τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Ομάδα ως επί το πλείστον νεαρών σε ηλικία στελεχών, που έχουν άριστη γνώση των οικονομικών, διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν τον προϋπολογισμό, προκειμένου να βρουν τους κωδικούς δαπανών από τους οποίους μπορεί να εξοικονομήσει λεφτά το κράτος. Το σκεπτικό είναι ότι εάν υπήρχαν περικοπές κάποιων
συγκεκριμένων κονδυλίων, θα μειώνονταν αυτομάτως και οι φόροι προς τους πολίτες.
Τα στοιχεία που θα προκύψουν από την έρευνα αυτή θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, στις αρχές του επόμενου μήνα. Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να δείξει ότι υπάρχουν τρόποι ελάφρυνσης των φορολογικών βαρών που έχουν επωμιστεί οι πολίτες, αρκεί να ασκηθεί η κατάλληλη οικονομική πολιτική, την οποία βέβαια, όπως θα τονίσει, ευαγγελίζεται ο ίδιος.
Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι προ ημερών, μπαίνοντας στα νέα και φθηνότερα σε ενοίκια και συντήρηση γραφεία του κόμματος, δήλωσε ότι «τακτοποιούμε τα του οίκου μας, ώστε να μπορέσουμε μετά να τακτοποιήσουμε τα της χώρας». Αυτό θα επιχειρήσει να αποδείξει και από τη συμπρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.