Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Ήρθε η ώρα» για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και όχι μόνο γι’ αυτήν… - Μήνυμα σύνθημα της νεολαίας προς πάσα κατεύθυνση

Προεκλογική εκστρατεία επηρεασμένη από την εσωκομματική κρίση της ΝΔ κάνει εφέτος η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Με ένα σύνθημα που επέλεξε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης και παραπέμπει κατ’ ευθείαν στον Κώστα Καραμανλή, η φοιτητική παράταξη που υποστηρίζεται από τον κεντροδεξιό φιλελεύθερο χώρο, δίνει
ίσως την πιο δύσκολη μάχη της, καθώς οι εφετινές φοιτητικές εκλογές στις 13 Μαΐου θα γίνουν κάτω από την κυριαρχία της Αριστεράς στο πολιτικό σκηνικό.
Η ΔΑΠ-ΝΔΚ με το σύνθημα «Ήρθε η ώρα» παραπέμπει ευθέως στο πιο γνωστό σύνθημα των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων που ειδικά αυτήν την περίοδο βρίσκεται στα χείλη της πλειονότητας των Ελλήνων ψηφοφόρων, που λέει «Ήλθε η ώρα του Καραμανλή».
Η νεολαία και ειδικά η φοιτητική νεολαία της ΝΔ ήταν πάντοτε πρωτοπόρα. Ελπίδα όλων είναι εκείνο που δεν μπορούν να συνεννοηθούν για να υλοποιήσουν οι μεγάλοι της ΝΔ, να το κάνουν οι… μικροί, μιας και το δικό τους μέλλον διακυβεύεται μέσα από την συνεχόμενη αποδυνάμωση της ΝΔ.
Ο πρώτος που σχολίασε το σύνθημα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ήταν ο παλιός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης που έγραψε στην σελίδα του στο facebook 
"Ισχυρό μήνυμα, που ξυπνά γόνιμους συνειρμούς...Καλή επιτυχία στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ, που πάντα μας κάνει περήφανους, υπενθυμίζοντας ποιά είναι η πραγματική "Γενιά Νικητών" τόσο στην παράταξη, όσο και στη χώρα"
Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.